Vajpuhára sült csirkecombok zöldfűszeres, paradicsomos pácban: a munka nagy részét a sütő végzi
Készítsd el a sült csirkecombokat egyszerű zöldfűszeres, paradicsomos pácban!
Összesen 125 találat.
Készítsd el a sült csirkecombokat egyszerű zöldfűszeres, paradicsomos pácban!
Az omlósra sült csirkecombokkal alig van munka, a mustáros-tejszínes szaftja pedig egyszerűen mennyei.
Rozmaringos fűszerezéssel különösen finom csirkecombokat készíthetsz.
Érdemes minél gyakrabban borral főzni, az így készült ételek ízvilága ugyanis semmihez sem hasonlítható.
Nagyon finom lesz a sült csirkecomb, ha elkészítés előtt majoránnás pácban pihenteted.
Mennyei lesz az omlós csirkecomb, ha paradicsomos, tejszínes szaftban sütöd ki.
Ha a húst együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival vagy zöldségekkel, átveszik egymás ízét, és sokkal finomabb lesz a végeredmény.
A zöldfűszeres pácban érlelt csirkecomb bőre ropogós, a húsa pedig szaftos és ízletes.
Nem egészen egy óra alatt fenséges ebédet varázsolhatsz az asztalra. A csirkecombbal együtt sül a zöldségköret is, ami így sokkal ízletesebb lesz.
Nagyon jól megy a ropogós sült csirkecombhoz a vele sült alma és hagyma.
Vajpuha csirkecombok citrommal és gyömbérrel sütve: hagymaszeletek is pirulnak mellette a sütőben.
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
A krumplival és birsalmával sült csirkecomb hamisítatlan őszi fogás.
A ragacsos mázzal sült narancsos csirkecomb illatos és ellenállhatatlan: igazi vigasztaló fogás a hűvös napokon.
A vajban sült csirkecomb ropogós, fűszeres és ellenállhatatlan, miközben az összeállítása pofonegyszerű.
A sűrű szaftos csirkecomb jó sok hagymával és krumplival együtt sül.
A szőlő nagyon jól megy a fűszeres, szaftos sült csirkecombhoz.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.
Gyümölcsökkel együtt is fantasztikusan finom húsételeket készíthetsz, legyen szó csirkéről, sertésről vagy kacsáról.
Nagyon finom lesz a csirkecomb, ha kisütés előtt mustáros-citromos pácban tartod, a bőrét pedig a végén ropogósra pirítod.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
Ha a csirkecombot alufóliában sütöd ki, az összes szaftját megőrzi. Készítheted magában, vagy baconnel, gombával, krumplival együtt is.
A pácolt, fűszeres csirkecombhoz nagyon jól megy a vele sült hagymás krumpli.
Nagyon jól megy a sült csirkecombhoz a citromos-zöldfűszeres pác, főleg, ha a bőrét is engeded ropogósra pirulni.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
Talán nincs is finomabb a sok-sok zöldséggel együtt sült csirkecombnál, ráadásul munka is alig van vele.
Régen a szegények ették a puliszkát, ami mára a legmenőbb köretek egyike lett. Tálald fűszeres sült csirkecombbal!
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.