Tejfölben sült, krémes csirkecombok: a szószba sokféle fűszer kerül
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
Összesen 108 találat.
A tejfölben sült csirkecombok a szósz gazdag fűzerezésétől lesznek ellenállhatatlanul finomak.
A puhára sült, pikáns csirkecombokból biztos, hogy repetázni fognak a csípős ízek kedvelői.
A hagyma édeskéssé válik a fűszeres csirkecombok mellett. Csupán 10 perc tényleges munka van az ízletes fogással.
Gyümölcsökkel együtt is fantasztikusan finom húsételeket készíthetsz, legyen szó csirkéről, sertésről vagy kacsáról.
Nagyon finom lesz a csirkecomb, ha kisütés előtt mustáros-citromos pácban tartod, a bőrét pedig a végén ropogósra pirítod.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
Ha a csirkecombot alufóliában sütöd ki, az összes szaftját megőrzi. Készítheted magában, vagy baconnel, gombával, krumplival együtt is.
A pácolt, fűszeres csirkecombhoz nagyon jól megy a vele sült hagymás krumpli.
Nagyon jól megy a sült csirkecombhoz a citromos-zöldfűszeres pác, főleg, ha a bőrét is engeded ropogósra pirulni.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
Talán nincs is finomabb a sok-sok zöldséggel együtt sült csirkecombnál, ráadásul munka is alig van vele.
Régen a szegények ették a puliszkát, ami mára a legmenőbb köretek egyike lett. Tálald fűszeres sült csirkecombbal!
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
Ha szereted a hús-gyümölcs párosítást, a körtés, fokhagymás csirkecombban sem fogsz csalódni. Főleg, ha borral locsolgatod.
Egyszerre ropogós és omlós csirkecombot készíthetsz, ha előtte borsos pácban tartod.
Az illatos narancsos csirkecombok akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
Különlegesen omlós, zamatos csirkecombokat süthetsz ki, ha először sörös pácban érleled őket.
Kiváló köret az édesburgonya a sült csirkecomb mellé, pláne, ha együtt pirulnak a sütőben.
Ha a csirkecombokat együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival, hamarabb elkészülsz, és az elkészült étel is sokkal finomabb lesz.
Egyszerűen fantasztikus, ahogy a csirkecomb átveszi a fűszerek és a gyümölcsök ízét, illatát.
Itt a sütőtök szezonja! Ropogós csirkecombokkal együtt sütve fenséges vacsora.
A sült csirkecomb fokhagymás pácban érlelve pikáns, finom fogás.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Süss ropogós csirkecombokat almával és hagymával egy tepsiben!
Még finomabbak a fehérborban sült csirkecombok, ha bacont és gombát is dobsz melléjük a tepsibe.
Még finomabb a ropogós sült csirkecomb, ha almával és hagymával együtt teszed a tepsibe.
A ragacsos, pikáns csirkecombokat mindenki imádni fogja, aki szereti az igazán csípős ízeket.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
Nincs finomabb annál, mint amikor a hússal együtt sül a köret: a csirkecomb újkrumplival és paradicsommal együtt sütve is fenséges.